فیلم مستند این فیلم نیست ساختهی مشترک مجتبی میرتهماسب و جعفر پنـاهی در بیش از پنجاه جشنوارهی جهانی به نمایش درمیآید. واید منیجمنت شرکت پخش کنندهی فیلم اعلام کرده است که این فیلم پس از اولین حضور بینالمللی خود در بخش رسمی جشنوارهی فیلم کن ۲۰۱۱ به بیش از پنجاه جشنواره در پنج قارهی جهان دعوت شده است.
پس از کن، جشنوارهی فیلم ونیز از ۹ تا ۱۹ شهریورماه (۳۱ آگوست تا ۱۰ سپتامبر) میزبان این فیلم در بخش نمایش ویژه خواهد بود و این در حالی است که به ندرت فیلمی که در یک جشنوارهی ردهی الف شرکت میکند امکان حضور در جشنوارهی رده الف دیگر را مییابد. بهدلیل این ویژگی و به احترام انتخاب جشنوارهی ونیز، پخشکنندهی جهانی سایر جشنوارههایی که فیلم را از فاصلهی کن تا ونیز درخواست کرده بودند، منتفی دانست و صرفاً فیلم را در دو جشنوارهی پاریس و تولوز (به دلیل حق کشور صاحب پخش جهانی فیلم) به نمایش درآورد.
پس از ونیز حضور جهانی این فیلم نیست به ترتیب در جشنوارههای مونترال (کانادا)، تورنتو (کانادا)، اسپلیت (کورواسی)، نورنبرگ (آلمان)، هامبورگ (آلمان)، ونکوور (کانادا)، نیویورک (امریکا)، بیروت (لبنان)، پوسان (کره جنوبی)، ریودوژانیرو (برزیل)، وارساو (لهستان)، والدیویا (شیلی)، آنتالیا (ترکیه)، لندن (انگستان)، مسکو (روسیه)، ویناله (اتریش)، کپنهاگ (دانمارک)، بریسبان (استرالیا)، سوویل (اسپانیا)، استکهلم (سوئد)، لوبلیانا (اسلوونی)، آمستردام (هلند)، توکیو فیلمکس (ژاپن)، آنکارا (ترکیه)، دوبی، هنگ کنگ، استامبول و... قطعی اعلام شده است.
طبق گزارش پخش کنندهی فیلم، اکران عمومی این فیلم نیست از ۶ مهرماه (۲۸ سپتامبر) در سینماهای فرانسه آغاز خواهد شد و تا کنون نمایش فیلم در ۵۰ سالن سینمای فرانسه قطعی شده است. مراسم افتتاحیهی فیلم ۲۸ شهریورماه (۱۹ سپتامبر) در سینماتک پاریس با حضور کوستاو گاواراس، سرژ توبیانا، پحش کنندگان جهانی و همچنین حامیان فیلم شامل انجمن مولفین و کارگردانان فرانسه، جشنوارهی جهانی فیلم کن، روزنامهی لوموند، روزنامهی لیبراسیون و بسیاری از شخصیتهای فرهنگی و سینمایی برگزار خواهد شد. پس از فرانسه نمایش جهانی فیلم در ایتالیا، ژاپن، استرالیا، برزیل و... ادامه خواهد یافت.
در خلاصهی موضوع فیلم آمده است: جعفر پناهی ماههاست که در انتظار روشن شدن وضعیت محکومیت خود از سوی دادگاه تجدیدنظر به سر میبرد. او و دیگر سینماگر ایرانی، مجتبی میرتهماسب، تلاش میکنند تا از طریق به تصویر کشیدن یک روز از زندگی پناهی، شرایط امروز سینمای ایران را نشان دهند.
در همین زمینه بخوانید:
این فیلم نیست در دو جشنوارهی بینالمللی
بداههنوازی دو فیلمساز: گفتوگو با مجتبی میررتهماسب